Bağlantılar

12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası

Yüksekokulumuz Konferans Salonunda Hemşirelik Haftasını kutladık.
      1899 yılında kurulan 130 örgütün üye olduğu Uluslararası Hemşireler Birliği (ICN) her yıl hemşirelik haftası için bir tema belirlemektedir. Uluslararası Hemşireler Birliği “2018 yılı için ‘Hemşireler ‘Sağlık Bir İnsan Hakkıdır’ söylemine öncü bir sestir” temasını belirlemiştir.
       “Önce İnsan” diyerek halkla hizmeti kendine ilke olarak kabul eden, insanların sağlıkları için çok önemli ve kutsal bir görevi ifa eden, Her türlü olumsuzlukta, maddi ve manevi zorlukta ülkemizin her köşesinde, insan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin, her türlü özveri, gayret ve sevgi ile mesleğini icra etmeye çalışan bu yüce mesleğin mensubu, bütün fedakâr, cefakâr hemşirelerimizin ve hemşire adayı olan öğrencilerimizin 12 Mayıs ''Hemşireler Günü'' ve 12-18 Mayıs ''Hemşirelik Haftası'' kutlu olsun.
      Keşan Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sayın Füsun TOSUN “Her yönüyle hemşirelik” konulu seminer sunumunu gerçekleştirdi.
      Sayın Prof. Dr. Savitri Singh Carlson Hemşirelik mesleğine ilişkin bilgi ve tecrübelerini Yüksekokul Öğretim Üyelerimiz ve öğrencilerimizle paylaşarak bizi onurlandırmıştır.
      Yüksekokul Müdürümüzü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Hakan Akdere Hemşirelik Haftası kapsamında düzenlediğimiz seminerde konuşmacılar Sayın Füsun TOSUN ve Sayın Prof. Dr. Savitri Singh Carlson’a katkıların dolayı teşekkür ederek plaketlerini takdim etti.
Ek Resimler
Bu içerik 23.05.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1395 kez okundu.