19.Ulusal Hemşirelik Öğrencileri Kongresi’ne Yüksekokulumuz Hemşirelik Bölümü Öğrencilerinden Katılım

03-04 Haziran 2021 tarihlerinde online olarak gerçekleştirilen 19.Ulusal Hemşirelik Öğrencileri Kongresi’ne Yüksekokulumuzun hemşirelik bölümü öğrencileri, Öğr.Gör.Dr.Duygu Kurt’un danışmanlığında 2 adet sözel bildiri ile katılım gerçekleştirmiştir. Öğrencilerimizden Aleyna Tufan, Elif Şahkulubey ve Sinem Alinak ‘‘Hemşirelik Bölümü Öğrencilerinin Vicdan Algısı’’ , Elif Selime Yakupoğlu ve Simge Sarıoğlu ise ‘‘Hemşirelik Bölümü Öğrencilerinin Hasta Savunuculuğu’’ isimli çalışmalarının sözel sunumunu yapmıştır.

Öğrencilerimizin yapmış oldukları bilimsel çalışmalar dolayısıyla okul müdürümüz Doç.Dr. Serhat Hüseyin de Öğr.Gör.Dr. Duygu Kurt hocamızı ve katılımcı öğrencilerimizi tebrik etmiştir.

ResimResim
Bu içerik 04.06.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 351 kez okundu.