2022 Diploma İşlemleri

2021-2022 Akademik Yılı Bahar Yarıyılında Yüksekolumuz Hemşirelik Bölümü'nden mezun olan öğrencilerimizin diplomaları hazırlanmıştır. Mezun Öğrencilerimiz 12 Ekim 2022 tarihinden itibaren mesai saatleri içerisinde diplomalarını Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Bürosundan şahsen yada noter onaylı vekaletname ile vekil tayin edecekleri aracılığı ile teslim alabilirler.

Not: İngilizce dilinde hazırlanan Diploma Ekilerimiz (Mavi Diploma) henüz basılamamış olup, bu belgeye ihtiyaç duyan mezun öğrencilerimiz diploma alım süreçlerini bu belgenin düzenlenmesinden sonra planlamalarıgerekmektedir.

İlişik Kesme İşlemleri:
* Geçici Mezuniyet Belgesi alan öğrenciler belge aslını diploma aslı ile değiştirmek üzere geri iade edecekler.

* Öğrenci Kimlik Kartı İadesi.

* Mezun Bilgi Sistemine kayıt olunmalı (https://mezun.trakya.edu.tr/).

* Üzerinde Üniversitemize ait zimmet bulunmaması. (Kitap, taşınır mal vb.)
Bu içerik 11.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 441 kez okundu.