2023-2024 Akademik Yılı Oryantasyon Programımız Gerçekleştirildi

2023-2024 Akademik Yılında Yüksekokulumuza yerleşen 1. Sınıf öğrencilerimize Yüksekokulumuzun teşkilat yapısı, öğrenci işleri dahilinde işleyişin tanıtıldığı oryantasyon programı, 01.11.2023 tarihinde Çarşamba günü saat 14:00’da gerçekleştirildi.

Yüksekokul Sekreteri Talih ERDİNÇ’in program sunumuyla başlayan oryantasyon programında, Öğrenci İşleri Sorumlusu Rahime DUMAN Trakya Üniversitesi Lisans Eğitim, Öğretim ve Sınav Yönetmeliği çerçevesinde öğrenci işleri işyeyişi hakkında bilgilendirmede bulundu. Akademik-İdari Personel ve Öğrenci İşleri tanıtımı sonrasında Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Özdemir AKBAL’ın konuşması ve soru-cevap bölümü ile oryantasyon programımız son buldu. Yüksekokulumuz bağışçısı iş insanı Sayın Ahmet YÖRÜK’de oryantasyon programımıza katılarak bizlere onur vermiştir.
Bu içerik 01.11.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 176 kez okundu.