2023 ULUSAL STAJ PROGRAMI KAPSAMINDA STAJ YAPMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

2023 Ulusal Staj Programı kapsamında staj yapmaya hak kazanan öğrencilerimizin aşağıda bir örneği verilen staj sözleşmesini 2 nüsha olarak doldurduktan sonra Yüksekokulumuzda ilgili Bölüm Başkanlığına onaylatılması ve daha sonra staj yapacağı kuruma da onaylattıktan sonra 1 nüshasını yine ekte belirtilen dilekçe ekinde staja başlama tarihinden en az 15 gün önce elden Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Bürosuna istenilen evrakları eksiksiz vermeleri gerekmektedir. (Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Kariyer Kapısından alınan teklif, staj yapılacak kurumla staj tarihlerini belirlemek için yapılan mail, yazışma vs. evraklarında eklenmesi gerekmektedir.)

Dilekçe Örneği
Sözleşme Örneği
Taahhütname Örneği
Bu içerik 10.05.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 510 kez okundu.