İntörn Hemşirelerin AKTS Üst Sınırı Hakkında

Yüksekokulumuz Hemşirelik Bölümü’nde öğrenim gören öğrencilerin 4. Sınıfta İntörn Hemşire olma koşulları ile ilgili Yüksekokul Yönetim Kurulu'nun 05.08.2021 tarihli ve 13/06 sayılı kararı ile:

İntörn öğrenci Hemşirelik intörn dersinin uygulamasına başlayabilmesi için İç Hastalıkları Hemşireliği, Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği, Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği, Ruh Sağlığı ve Psikiyatri Hemşireliği, Halk Sağlığı Hemşireliği, Hemşirelikte Yönetim ve Hemşirelikte Öğretim devam etmeleri ve başarılı olma şartları aranır. Alttan dersi olan öğrenciler için en fazla 6 AKTS dersi olan öğrenci intörn olabilir. İntörn I Uygulama ve İntörn II Uygulama dersleri birbirinin ön koşulu değildir. İntörn öğrencinin yukardaki koşulların sağlanarak en fazla 36 AKTS derse kayıtlanmasına karar verilmiştir.
Bu içerik 13.08.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 396 kez okundu.