Intörn I Uygulama Dersinin Klinik Uygulama Sahası Hakkında Duyuru

Yüksekokulumuz Hemşirelik Bölümü 4. sınıf İntörn Hemşire öğrencilerimizin 2020-2021 Akademik Yılı Bahar Yarıyılında yapması gereken uygulama eğtimini Trakya Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde belirlenen klinikler haricinde bir sağlık kuruluşunda yapma isteği hakkında oldukça fazla talep almaktayız.

Öğrencilerimizin yoğun talebi ile ilgili duyuru yapma gereği hasıl olmuştur. Yüksekokulumuzca yapılan değerlendirme ve uygulama eğitimi yapılabilecek sağlık kuruluşları ile yapılan yazışmalar sonucunda intörn uygulama eğitimlerimizi pandemi koşulları ve Yıl İçi Uygulama ve İntörnlük Yönergesi çervevesinde sadece Trakya Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde izni alınan kliniklerde yapılabileceği sonucu ortaya çıkmaktadır.

Değerli öğrencilerimizin bilgisine sunarız.
Bu içerik 02.03.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 632 kez okundu.