KORONAVİRÜS BİLGİLENDİRME NOTU

Koronavirüs (Covid-19) salgınıyla etkili bir şekilde mücadele edebilmek amacıyla Trakya Üniversitesi Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulu tarafından yapılan düzenlemeler aşağıda çalışanlarımız, öğrencilerimiz ve kamuoyunun bilgisine sunulmuştur.

-Yüksekokulumuzda Covid-19 komisyonu kurulmuş ve Yüksekokulumuz Akademik personeline acil durumlarda ne şekilde müdahale edileceği konusunda bilgilendirme yapılmıştır.

-Covid-19 vakası görülen yerlerde dezenfektasyon işlemi yapılması için personel görevlendirilmiştir.

-Okulumuzun çeşitli yerlerine bilgilendirme afişleri asılmış, dezenfektanlar yerleştirilmiştir.

-Dersliklerde oturma düzeni planı oluşturulmuştur.

-2021-2022 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Öğretim Programı da bu kapsamda düzenlenerek, yüz yüze-uzaktan-hibrit şeklinde yapılan planlama Yüksekokulumuz Web Sitesinde yayınlanmıştır.

- Eğitim-öğretim süresi, yüz yüze/uzaktan/hibrit eğitim ile mezuniyet ve yaz okulu ile ilgili kararların önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmelere göre yeniden değerlendirilmesine karar verilmiştir.
Bu içerik 23.09.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 519 kez okundu.