Bağlantılar

TEMEL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

Yüksekokulumuz 1.sınıf öğrencilerinin ve 23.09.2021 tarihinde gerçekleştirilen eğitime çeşitli sebeplerle katılamayan veya başarısız olan Hemşirelik Bölümü 2. ve 3. sınıf öğrencilerinin katılması zorunlu olan Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifika Sınav prosedürü ve gereklilikleri aşağıdaki PDF dosyasındaki açıklamalarda kayıtlıdır.


19 Ocak 2022 tarihinde ki derslerimize sorunsuz katılabilmeniz için teknik imkanlarınızı şimdiden kontrol etmenizi, ekte verilen programı, Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifika Sınavı Açıklamalarını içeren dosyayı okumanızı ve hangi grupta sınava gireceğinizi içeren dosyaları kontrol etmenizi öneriyoruz. İlgili linke tıkladığınızda (çalışmıyorsa adresi kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırarak) canlı yayına katılıp dersi izleyebileceksiniz.

Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi derslerinin bitiminde saat 15:30'dan sonra ayrıntılarını ekteki PDF dosyasında bulabileceğiniz işlemleri takip ederek katılabileceğiniz bir sınava tabi tutulacaksınız ve ancak bu sınavda başarılı olursanız Sertifikalarınızı alabilecek böylece uygulamalı eğitimlere katılabileceksiniz.
Bu içerik 17.01.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 1214 kez okundu.