TEMEL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ (2023)

Uygulama eğitimlerinize katılabilmeniz için zorunlu olan Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi 07.06.2023 tarihinde çevrimiçi olarak yapılacaktır.

Microsoft Teams üzerinde İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ - KEŞAN SYO isimli bir ekip oluşturulmuş olup, Ekip yönetici olarak Doç. Dr. Ülfiye ÇELİKKALP ve Öğr. Gör. Cem MISIRLI atanmış ve bu eğitimi alması zorunlu bulunan 163 öğrenci (Hemşirelik ve Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü öğrencileri) ekibe eklenmiştir. Daha önce bu eğitimi almayıp MS Teams ekiplerinde isimleri bulunmayan öğrenciler Öğrenci İşleri Bürosuna başvuruda bulunarak kendilerini ekiplere 05 Haziran 2023 tarihine kadar ekletebilirler. Bu tarihten sonra yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Derslerin bitiminde saat 15:30'dan sonra MS Teams üzerinden sınava tabi tutulacaksınız ve ancak bu sınavda başarılı olursanız İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikalarınızı alabilecek böylece uygulamalı eğitimlere katılabileceksiniz.

Resim

Bu içerik 25.05.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 336 kez okundu.