Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Serhat HÜSEYİN Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğu’ndaki bayramlaşma törenine katıldı.

Resim

Kurban Bayramı münasebetiyle bayramın ikinci günü Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine başkonsolosluğunda geleneksel hale gelen bayramlaşma töreni düzenlendi. Pandemi koşulları altında düzenlenen törene azınlık kurum ve kuruluş temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Başkonsolosluk bahçesinde düzenlenen bayramlaşma töreninde konukları, Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu sayın Murat Ömeroğlu ve eşi Aslı Ömeroğlu’nun yanısıra, Konsolos Neslihan Altay ve konsolosluk çalışanları karşıladı. Üniversitemizi de temsilen Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulu müdürümüz Doç. Dr. Serhat HÜSEYİN katıldı. Misafirperverliklerinden dolayı başta başkonsolos sayın Murat Ömeroğlu ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederiz.

Bu içerik 26.07.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 289 kez okundu.