YÜKSEKOKULUMUZ 2020-2021 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ EĞİTİM MODELİ HAKKINDA

Yüksekokulumuz Hemşirelik Bölümü’nde 2020-2021 Akademik Yılı Bahar Yarıyılında uygulanması planlanan Hibrit (Karma) Eğitim Model şeklinin eğitim süreçleri ile ilgili 01.03.2021 tarih ve 04 sayılı Yükskeokul Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararlar:

Yüksekokulumuz Hemşirelik Bölümü’nde teorik derslerin tümünün online, klinik uygulaması olan derslerin uygulama kısmının yüz yüze yapılmasına karar verilmiştir.

İntörn öğrencilerin klinik uygulamalarının seyreltilmiş olarak ve iki grup olarak yapılmasına;
Pazartesi 8 saat klinik uygulama (1 grup online olarak seminer ve vaka tartışmaları,1 grup klinik uygulama)
Salı 8 saat klinik uygulama (Hastane, 1. Grup)
Çarşamba 8 saat klinik uygulama (Hastane, 1. Grup)
Perşembe 8 saat klinik uygulama (Hastane, 2. Grup)
Cuma 8 saat klinik uygulama (Hastane, 2. Grup)

1. 2. ve 3. sınıf öğrencilerin klinik uygulaması olan derslerinin her birinin (6 saat teorik-8 saat uygulama) vize öncesi dönemde 2 gün teorik olarak online yapılması, vizeden sonra ise 2 gün klinik uygulamaya çıkartılmasına karar verildi.

Ayrıca Yüksekokulumuz Hemşirelik Bölümü’nde Pandemi nedeniyle öğrencilerimizin yapamadığı klinik uygulamaların 2020-2021 Akademik Yılı Yaz Döneminde yapılmasına karar verildi.
Bu içerik 01.03.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1169 kez okundu.