Bağlantılar

Yüksekokulumuz Kütüphanesi ve Çalışma Ofisi Açıldı...

Yüksekokulumuz bünyesinde yapımı tamamlanan ve 54. Kütüphane Haftası içerisinde açılışı yapılan Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulu Kütüphanesi ve Çalışma Ofisi Keşan Ticaret ve Sanayi Odası ve Keşan Ticaret Borsası’nın katkıları ile öğrencilerimizin hizmetine girmiştir.

Açılışa, Edirne Valisi Günay Özdemir, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Keşan Kaymakamı Nuri Özder,  İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Keşan Garnizon Komutan Vekili Kurmay Albay Ahmet Uçar,  Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Keşan Cumhuriyet Başsavcısı Alper Arıtan, Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hakan Akdere, Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Adil Oğuzhan, Keşan Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Süleyman Kök, Uzunköprü Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi İsmail Kılıç, Keşan Jandarma Komutanı J.Yzb. Abdullah Erdoğan, Keşan Emniyet Müdürü Zafer Akcan, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Ticaret Borsası Başkanı Yusuf Yörük, hayırsever iş adamı Ahmet Yörük, siyasi parti temsilcileri, il genel meclisi üyeleri,  kurum amirleri, oda, borsa ve esnaf odalarının temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

Kütüphanemizin yapımında yardımlarını esirgemeyen Keşan Sanayi ve Ticaret Odasına, Keşan Ticaret Borsasına ve hayırsever işadamlarımıza, Kütüphane açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran tüm konuklarımıza teşekkür ediyoruz.

Ek Resimler
Bu içerik 30.03.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1398 kez okundu.