Yüksekokulumuzda Dış Paydaş Toplantısı Düzenlendi

Yüksekokulumuzda Dış Paydaş Toplantısı Düzenlendi Yüksekokulumuz toplantı salonunda 06.03.2024 Çarşamba saat 11.00’da Dış Paydaş Toplantısı düzenledi.

Toplantıya Yüksekokulumuz Bölümlerini temsilen Bölüm Başkanlarımız ve dış paydaşlarımız olan Keşan İlçe Sağlık Müdürlüğü, Keşan Devlet Hastanesi, Edirne İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve Özel Keşan Hastanesi katıldı.

Moderatörlüğünü Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Özen Esra KARAMAN’ın üstlendiği toplantıda Uygulama sahalarının genişletilmesi ve uygulama gün sayısının artırılması, Dış paydaşlar ile birlikte yapılabilecek projelerin görüşülmesi, karşılıklı işbirliği imkânları, Yüksekokulumuzda açılabilecek sağlık alanında ihtiyaç duyabileceği öngürülen yeni bölümlerin hangileri
olabileceği gibi konularda fikir alışverişinde bulunuldu ve gelecekteki çalışmalara ışık tutacak verimli sonuçlar elde edildi.

Dış Paydaş Toplantı Tutanağı
Bu içerik 07.03.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 315 kez okundu.